Onderweg!
Door: Selina Bosma
Blijf op de hoogte en volg Selina
13 Augustus 2010 | Trinidad en Tobago, Port of Spain
Vanmorgen in het vliegtuig dacht ik daar nog anders over. Het afscheid op Schiphol was nog enigszins luchtig en heel gezellig, net zoals al het afscheid van iedereen in de afgelopen week. 'Nou doei, tot over twee jaar' klinkt ook zo raar en nietszeggend. Tot in het vliegtuig dus, daar kwam opeens het besef dat 2 jaar wegzijn toch wel een hele lange tijd is. De Ierland-zakdoekjes die ik als cadeautje van Willemijn had gekregen hebben het helaas niet heel lang volgehouden. Maar na een lange, en verder weinig spannende reis is de zin voor het avontuur gelukkig weer teruggekeerd. Over twee uur vertrekt het vliegtuig voor het laatste kleine stukje, en het volgende verslag zal dus uit Georgetown komen!
13 Augustus 2010 - 17:37
Vronie En Jan:
heftig, zet 'm op. tranen komen altijd onverwacht. lekker snottere. heel veel succes en doorzettingsvermogen. blijven je volgen xx Jan Vronie B. -
13 Augustus 2010 - 20:10
Astrid:
Hey Selina, mooi om bericht van je te lezen.
Wat ben je toch een heerlijk eerlijk mens.
Succes gewenst met een dikke kus van Kees en Astrid xx -
13 Augustus 2010 - 20:51
Ype En Gea:
Nou daar zit je nu. In de tropen lekker(?) warm en een buitje afkoeling(?) Wat wil een mens nog meer. Oja naar (brits) Guyana. Goede reis verder en wij zullen wat van ons laten horen zo nu en dan. Eerst komen nog de kleinkids from Jezus Eik (Bij Brusssel) nog langs. Bijna 12, 10,5 en bijna 9 zodat we de drukte in huis halen. Veel plezier en de groetjes van ons. -
14 Augustus 2010 - 10:49
Sabiena (je Nicht):
He Selina,
hoor net dat je overzees bent in Guyana. Top en hele gave uitdaging. Geniet van deze ervaring.
Ik ga je volgen!!! -
14 Augustus 2010 - 20:51
Annie Rodenburg:
Wouw, woman, wish you well.
Ik ga zeker proberen je te volgen. Groetjes Annie. -
14 Augustus 2010 - 22:04
Emmelie:
Ik heb je gevonden, niet meer waar ben jij nu, maar daar ben jij nu. Zat eerst bij de verkeerde selina een hele saaie, maar gelukkig heb ik je gevondenen is de vliegreis zo te lezen gelukt. Ben heel benieuwd hoe t nu in Georgetown is. Enjoy knufknuf Emmmm -
15 Augustus 2010 - 13:33
Boukje En Johan:
hoi,selina
wij wensen jou een hele mooie tijd en we blijven je volgen, lieve groet,Johan en Boukje -
17 Augustus 2010 - 21:04
Josien!!:
Jammer dat ik niet bij het Schiphol afscheid kon zijn, maar twee dagen achter elkaar op onmogelijke tijden op een vluchthaven staan was me iets te veel van het goede... vooral tijdens vakantie!! Had je nog wel mijn sms'je gehad?! Anders bij deze nogmaals: Echt craziness, je bent onderweg naar je nieuwe leven!! Of is dit iets te dramatisch gesteld?! Hoe dan ook, heel veel plezier, succes en geluk!! X!! -
10 December 2010 - 21:15
Ischa Bijl:
Hee! Wat leuk om je terug te vinden!